Velkommen!

Kjøpsvik skole/Gasluovta skåvllå er en fådelt barne- og ungdomsskole.

Ved skoleåret 2021/2022 er det 73 elever ved skolen.

Skolefritidsordningen er en del av skolen.

NYTENKENDE - RAUS - STOLT

Vi har hatt en liten markering av samefolketsdag som er 6/2-22

Søke plass i SFO skoleåret 2022 / 2023

For å søke SFO-plass må du logge deg inn i Visma Flyt Skole med ID-porten.

Velg knappen: Meld på SFO/Si opp/endre plass. Eller les mer om Visma Flyt Skole (Foreldreportal for fravær og elevvurdering)

Det er samme skjermbilde for søknad om plass, endring og oppsigelse av plass. Merk at den som søker om plass også registreres som betaler.

Når søknaden er ferdigbehandlet av SFO-leder/merkantil vil dere motta informasjon om vedtaket. Søknaden og vedtaket er tilgjengelig under arkfanen; Dokumenter i Visma Flyt Skole.

Dersom du ikke kan/vil benytte Visma Flyt Skole må du kontakte merkantil på skolen for å søke om plass.

Bestilling av skolemelk

Gå inn på www.skolelyst.no og bestille drikke og litt mat.

Samisk elevene koser seg på språksamling

Arbeider for at elevene skal ha et godt og trykt skolemiljø

Årets høsttur gikk i år til Storåvatnet og 1.-7.klasse gikk opp på Storåfjellet.
Vi var så heldig å få sponset tur av Brødrene Johansen skyssbåter.

7/6-2021 Feiret vi nasjonaldagen litt på etterskudd. Vi storkoste oss, både små og store.

Tusen takk til Norcem som har sponset oss med grillmat, brus og is!

Orgelbygging med mellomtrinnet i regi av den kulturelle skolesekken

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Helsesykepleier

Helsesykepleier er på skolen på tirsdager fra kl.10.15 - 13.00